DEO INTIM SOFT COOL SPRAY 100ML

DEO INTIM SOFT COOL SPRAY 100ML

Dermoxen
Produs in stoc
40,41 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ofera o actiune deodoranta eficienta si revigoranta, fara a modifica procesul normal de transpiratie si pH-ul fiziologic al zonei intime. Sunt special concepute pentru a fi utilizate in timpul perioadei menstruale, zile calduroase si pentru persoanele care fac sport si care au nevoie de confort in orice moment al zilei.

Fara alcool

Dermoxen a fost conceput pentru a minimiza riscul de alergii si intolerante si a fost supus testelor de toleranta dermatologica si in vitro si testului de nichel.

OND-DX1H5SBBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.