• -39,91 lei
NuviaLab LactiFresh - gel intim pentru femei -...

NuviaLab LactiFresh - gel intim pentru femei - 50 ml

NuviaLab
Produs in stoc
159,99 lei 199,90 lei -39,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

LactiFresh Gel este un gel inovator pentru îngrijirea zonei intime care conține un conținut extrem de ridicat de acid lactic. Ca urmare, restabilește eficient pH-ul natural al zonei intime, hidratează, calmează iritațiile și contracarează cele mai frecvente efecte ale tulburărilor microflorei genitale delicate. 

Beneficii:

- gel intim organic conceput pentru femei

- previne infecțiile și mirosul neplăcut

- un conținut ridicat de acid lactic

- restabilește pH-ul corect al zonei intime

Ingrediente:

- apă, glicerină, acid lactic, carbomer, fenoxietanol, polisorbat 20, pulbere de suc de frunze de aloe vera, hidroxid de sodiu, etilhexilglicerină.


 

Instructiuni de utilizare: 

- stoarceți o cantitate mică de gel pe vârful degetului și întindeți-l ușor pe zona intimă.

ATENÈšIE: Produsul nu trebuie utilizat de femeile însărcinate și de cele care alăptează, cu excepția cazului în care există o recomandare contrară din partea unui medic. Produsul nu este un spermicid. Produsul este destinat adulților. Nu îl utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Vă recomandăm să testați  acest produs și toate celelalte produse de îngrijire a pielii pe o suprafață mică înainte de a-l folosi pentru prima dată. Nu îl utilizați dacă apar semne de iritație sau erupții cutanate. Dacă iritația sau erupția cutanată persistă, consultați un dermatolog.


 

Depozitare: 

- a se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei, într-un recipient bine închis. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

PHARMA-16438-NLL50L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.