SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE
SET MANICHIURA 3 PIESE

SET MANICHIURA 3 PIESE

Minut Baby
Produs in stoc
15,52 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Setul manichiura Minut Baby cuprinde: -Forfecuta cu varfuri rotunjite -Unghiera pentru copii; -Pila pentru unghii Este important sa pastrati unghiile copilului curate si bine ingrijite pentru a evita eventualele accidente - ruperea lor sau zgarierea. Setul pentru manichiura a fost creat astfel incat sa ofere confort in timpul taierii unghiilor. Fiecare piesa componenta este rotunjita la colturi pentru siguranta si sunt create la dimensiuni potrivite pentru copilul dvs. Forfecuta: corturile rotunjite confera siguranta si taie cu acuratete unghiile copilului. Unghiera: marginile rotunjite ajuta la taierea mai usoara a unghiilor copilului. Pila: indeparteaza cu usurinta colturile unghiilor. Atentie: Aceste produse vor fi folosite numai de persoane adulte. Inlocuiti imediat ce constatati defectarea produsului. Folositi cu mare atentie pentru a nu rani copilul. Cititi cu atentie aceste instructiuni si pastrati ambalajul pentru folosiri ulterioare. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free
OND-DDQ3S3BBM
No reviews

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.