Circulaveel Hemo Rectal - gel impotriva...

Circulaveel Hemo Rectal - gel impotriva hemoroizilor - 40 ml

PrimePharma
Produs in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

- este un gel cu cannula pregatit pentru aplicare prin rect, mai ales pentru hemoroizi si tulburari ale zonei anorectale. Acest gel actioneaza ca un coadjuvant in aceste tratamente, creand o pelicula protectoare si calmanta pe mucoasa hemoroidala sau anorectala inflamata. Contracareaza disconfortul cauzat, de exemplu, de durerea, arsura si usturimea hemoroizilor.

Pentru cine este potrivit?

Aceasta crema este indicata pentru cei care au nevoie de ingrijirea zonei rectale, mai ales in cazurile de hemoroizi si tulburari ale zonei anorectale.

Cum se aplica?

- aplicati crema conform instructiunilor din prospectul din pachet sau conform indicatiilor specialistului dumneavoastra in domeniul sanatatii.

Mod de pastrare:

- pastrati produsul intr-un loc racoros si uscat, mereu in afara portetei copiilor.

PHARMA-16393-CHR40L
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.