EMULSIE ANTIVERGETURI 200ML

EMULSIE ANTIVERGETURI 200ML

Cosmetic Plant
Produs in stoc
25,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Emulsie antivergeturi Cosmetic Plant Me & Mom

O viitoare mamica trebuie sa-si ingrijeasca corpul in mod special, deoarece din cauza ruperii fibrelor de colagen si elastina, pot aparea vergeturile. Chiar daca acestea nu provoaca durere, prezenta lor este inestetica. Pentru a preveni aparitia acestora, este recomandat a se masa abdomenul, fesele, coapsele si sanii, inca din primele luni de sarcina.

Emulsia antivergeturi Cosmetic Plant favorizeaza circulatia sanguina si stimuleaza regenerarea celulara. Vitaminele A, E si pantenolul hranesc si hidrateaza tegumentul. Elastina si colagenul, alaturi de extractele de galbenele, musetel si patlagina, sporesc elasticitatea epidermei, riscul aparitiei vergeturilor fiind semnificativ diminuat.

OND-DKQ9BMBBM
No reviews

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.