GEL DE PAR MODELARE&FIXARE EXTRA STRONG 150ML

GEL DE PAR MODELARE&FIXARE EXTRA STRONG 150ML

Nivea Men
Produs in stoc
32,43 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Gel de par Nivea Men Craft Stylers Fixating cu efect stralucitor pentru fixare foarte puternica, 200 ml

Incearca noul gel pentru fixarea parului NIVEA MEN Craft Stylers! Te ajuta sa obtii un look cu o fixare puternica si are un parfum proaspat si masculin. Este usor de aplicat si confera parului tau un aspect natural, fara sa lase urme grase.

Formula naturala cu vitamina E mentine parul sanatos si puternic, fara sa incarce si fara sa usuce. Prin aplicarea unei cantitati mici pe parul umed sau uscat obtii rapid o fixare puternica si de durata, indiferent de stilul dorit - par bine definit, cu aspect neted sau ud.

Beneficii:
• Fixare flexibila si puternica;
• Ofera o stralucire naturala, fara aspect incarcat;
• Nu lasa urme si se spala foarte usor.


 

 

OND-DXWX9BMBM
No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.