ULEI CIMBRU ESENTIAL  10ML

ULEI CIMBRU ESENTIAL 10ML

Santo Raphael
Produs in stoc
21,65 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Revigoreaza si energizeaza si ne ajuta sa ne concentram.Uleiul esential de cimbru(Thymus vulgaris) este un tonic general foarte valoros si antibacterian cu spectru larg si antiseptic exceptional cu numeroase beneficii pentru organism.Compozitie: Ulei obtinut prin distilare cu vapori din varfurile inflorite ale plantei de cimbru (Thymus Vulgaris). Actiuni: Antibacterian cu spectru larg si antiseptic exceptional, antiviral, antifungic (eficient contra candidozei), antiparazitar, imunostimulent, antispastic respirator, muscular, revulsiv, tonic general, tonic cardiac, stimulent circulator, afrodiziac, emenagog, tonic nervos, echilibrant, antinevralgic, revigorant, imbunatateste memoria, mareste vointa si deschiderea afectivaIndicatii: Infectii bacteriene si virale, infectii cu Chlamydia, candidoze, infectii respiratorii si ORL (viroza respiratorie, tuse, bronsita, rinita, sinuzita, otita, pleurezie, tuberculoza), afectiuni digestive (diaree, enterocolite, colibaciloza, digestie lenta), parazitoze intestinale (giardiaza, teniaza, oxiuri, ascarizi), distonie neuro-vegetativa, hipertiroidie cu tulburari cardiovasculare (tahicardie, aritmii etc.), stari de stres, anxietate, astenie, psihoze, insomnie, ameteli, nevralgii, dureri reumatismale, artroze, acnee (provocata de stafilococ), negi, alopecie (caderea parului), scabie, pediculoza extern, afte bucale, amigdalite, stomatite, balanite, candidoza vaginala, cervicite, leucoree, metrite si salpingite stafilococice, vaginite, cistite, pielonefrita stafilococica, tuberculoza renala, uretrite.Contraindicatii: Se va evita in caz de hipertensiune arteriala, in timpul sarcinii si la copiii mici.Este un iritant puternic al mucoaselor si moderat iritant tegumentar, de aceea nu se va folosi nediluat!Mod de utilizare: Uz extern: Extern: masaj, frictiuni (2-3 picaturi la 10 ml ulei-baza), inhalatii, aromaterapie. Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele. Uz intern: doar cu avizul consultantului de specialitate.
OND-DV4QQLBBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.