ULEI BERGAMOTA ESENTIAL 10ML

ULEI BERGAMOTA ESENTIAL 10ML

Steaua Divina
Produs in stoc
24,82 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Ulei esential de bergamota (Citrus bergamia) obtinut prin presare la rece din coaja fructului.

Compozitie:

ulei volatil de bergamota

Efecte:

  • anorexie, colici abdominale, infectii urinare, cistite, anxietate, depresie
  • infectii intestinale, isterie, stari febrile, infectii cu gonococi
  • ten gras, acnee, stres, insomnie

Administrare:

Extern: inhalatii: 10 picaturi pe servetel de hartie sau batista sau 10 picaturi intr-un vas cu apa (100 ml) fierbinte combinate sau simple. Aromaterapie: 3-5 picaturi introduse in cca. 30-50 ml apa prin intermediul lampii deodorante. Comprese: 10 picaturi in 1/2 ceasca apa (100 ml) combinate sau simple. Bai: 10-15 picaturi in cada umpluta pe jumatate, 8-10 picaturi in vas de 500 ml apa calduta pentru maini si picioare. Masaj: 15-30 picaturi in 50 ml ulei cu rol de excipient.


Prezentare:
10 ml
OND-DY30PRMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.