• Nou
ULEI PIN R21 UZ INTERN 10ML

ULEI PIN R21 UZ INTERN 10ML

Fares
Produs in stoc
34,88 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Specia: Pinus silvestrisPlaneta dominata: MarteCalitatea esentei: YangComponenti principali: pinen, limonen, silvestren. Pinul este un conifer impozant care creste mai ales in Nord-estul Rusiei, in Scandinavia si Nordul Europei. Se cunosc in prezent peste 80 de specii ale acestui arbore magnific. Aproape necunoscut civilizatiei antice egiptene, Pinul a fost insa extrem de apreciat de greci si arabi, care i-au recunoscut calitatile curative. El se folosea in special in infectiile pulmonare sub forma de inhalatii. S-a constatat ca populatiile care locuiesc in apropierea padurilor de Pin au foarte rar probleme respiratorii. Vaporii de ulei esential ajung in caile respiratorii odata cu inspiratia, producand aici o serie de efecte benefice, mai ales in cazul celor care sufera de maladii respiratorii. Utilizare pentru trup si suflet:Uleiul de Pin este un antiseptic puternic, foarte eficient in cazuri de bronsita, laringita, gripa, tuse, raceala; usureaza respiratia si decongestioneaza sinusurile. Se utilizeaza sub forma de inhalatii, baie, masaj. Proprietatile antiseptice sunt de asemenea benefice asupra infectiilor sistemului urinar, cum ar fi: cistitele, nefritele, pielitele si prostatitele, mai ales cand este folosit sub forma de bai.Pentru a trata reumatismul, artrita si nevralgiile se aplica comprese.Uleiul esential de Pin este foarte bun pentru a improspata mirosul incaperilor, atunci cand este folosit sub forma de candele. O metoda placuta de a alunga stresul si oboseala unie zile lungi este de a face o baie sau sauna cu ulei de pin. Uleiul de Pin este util in stari de slabiciune si oboseala, debilitate generala. El aduce o nota de prospetime si abordare pozitiva a vietii.
OND-DRP5Q5BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.