Ulei esential de Trandafir (Rose) Touch 10 ml...

Ulei esential de Trandafir (Rose) Touch 10 ml doTERRA

DoTerra
Ultimele produse in stoc
476,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Uleiul esențial de Trandafir (Rose) Touch de la doTERRA este un produs de calitate care îți aduce beneficiile trandafirului într-o formă concentrată și ușor de aplicat. Cu o aromă florală dulce și catifelată, acest ulei esențial este perfect pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și pentru a-ți oferi un moment de relaxare.

Acest ulei esențial poate fi folosit pentru multiple scopuri, de la aromaterapie la îngrijirea pielii sau a părului. Poți adăuga câteva picături în difuzor pentru a crea o atmosferă plăcută în locuința ta sau poți aplica direct pe piele pentru a beneficia de proprietățile sale hidratante și emoliente.

Fie că ești pasionat de aromaterapie sau pur și simplu îți dorești să adaugi un element de lux în rutina ta zilnică, uleiul esențial de Trandafir (Rose) Touch de la doTERRA este alegerea perfectă pentru tine. Oferă-ți o experiență sensorială deosebită cu acest produs de înaltă calitate!

Caracteristici

  • Tip produs: Ulei esential
  • Utilizat pentru: Pulverizator aroma
  • Beneficii: Purificator Anti-depresiv Anticoagulant
  • Proprietati: Afrodisiac Natural
  • Aroma: Trandafir
  • Ambalaj: Sticla fara picurator
  • Cantitate: 10 ml
GLOBNAT-DGB8DSBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.