Ulei Esential Neroli Touch 10 ml, DōTerra

Ulei Esential Neroli Touch 10 ml, DōTerra

DoTerra
Ultimele produse in stoc
409,36 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Uleiul Esențial Neroli Touch 10 ml de la DōTerra este un produs minunat pentru a experimenta beneficiile uleiului esențial de neroli într-un format convenabil și ușor de folosit. Acest ulei bogat și floral are multiple proprietăți terapeutice, inclusiv calmarea mintii și relaxarea corpului.

Cu Neroli Touch, puteți beneficia de aroma sa minunată și de efectele sale terapeutice oriunde vă aflați. Aplicați-l pe piele pentru a vă revitaliza și pentru a vă îmbunătăți starea de bine sau folosiți-l pentru a vă relaxa și a reduce stresul.

Acest produs este ideal pentru cei care apreciază beneficiile uleiurilor esențiale și caută un mod simplu și eficient de a le integra în rutina lor zilnică. Încercați uleiul esențial Neroli Touch de la DōTerra și bucurați-vă de o experiență de aromaterapie reconfortantă și revitalizantă!

Caracteristici

  • Tip produs: Amestec ulei
  • Utilizat pentru: Aparat aromaterapie
  • Aroma: Portocala
GLOBNAT-DD0JT1BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.