Ulei esential aromaterapie green mandarine...

Ulei esential aromaterapie green mandarine doterra ,15 ml

DoTerra
Ultimele produse in stoc
218,96 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Această sticlă de 15 ml de Ulei Esențial de Green Mandarin de la doTERRA este perfectă pentru aromaterapie și are un miros revigorant de mandarină verde. Acest ulei esențial de înaltă calitate aduce beneficiile terapeutice ale mandarinei verzi și poate fi folosit în diverse moduri pentru a îmbunătăți starea de spirit și a susține starea de bine.

Obținut prin metode pure și naturale, acest ulei esențial este potrivit pentru difuzoare, masaj sau în băi aromatice, contribuind la relaxare și echilibrare. Poate fi folosit pentru a crea un ambient plăcut și armonios în locuință sau birou. Alege calitatea și beneficiile revigorante ale Uleiului Esențial de Green Mandarin doTERRA!

Caracteristici

  • Tip produs: Ulei esential
  • Utilizat pentru: Aparat aromaterapie
  • Aroma: Mandarin
  • Ambalaj: Sticla cu picurator
  • Greutate: 15 g
GLOBNAT-DM1KHWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.