Kessel Medintim Waypi - dispozitiv de urinare...

Kessel Medintim Waypi - dispozitiv de urinare pentru femei FUD1L

PrimePharma
Produs in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Waypi este cel mai nou dispozitiv de urinare feminină (FUD).

Waypi este fabricat din silicon hipoalergenic de calitate medicală. Waypi este o pâlnie de urină reutilizabilă folosită ca mod igienic de a urina din picioare.

Caracteristicile Waypi sunt:

- confectionat din silicon hipoalergenic de inalta calitate;

- fără posibilitatea de stropire sau deversare;

- cutie discreta;

- usor de curățat cu apă si săpun

Dispozitiv de urinare feminină (FUD), de asemenea, denumit în mod obișnuit pâlnie de urină, pâlnie de pipă sau dispozitiv stand-to-pee (STP). Aceste ajutoare din urină devin tot mai populare, deoarece permit să urineze igienic eliminând nevoia de a contacta scaunul de toaletă. Se pot folosi dispozitive de urinare feminine

PHARMA-14935-FUD1L
No reviews

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.