QPLASTER COMPRESA TERMICA CALD/RECE 13*27CM

QPLASTER COMPRESA TERMICA CALD/RECE 13*27CM

pansiprod
Produs in stoc
33,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Compresa termica refolosibila Cald/Rece: Terapia rece este folosita atat pentru starile acute (entorse, lovituri), cat si pentru cele cronice cum sunt afectiunile musculo-scheletice. Ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerii. Terapia rece este un remediu natural pentru dureri de cap si migrene, lovituri si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligament, hemoragii nazale, dureri de dinti. Terapia calda este recomandata pentru atenuarea durerilor si pentru reducerea spasmelor musculare. Este indicata in lumbago si dureri de spate, dureri menstruale, dureri de cap cauzate de incordare, stres, amorteala muschilor. Nu folositi compresa calda sau rece atunci cand suferiti de boli in care sunt contraindicate astfel de tratamente.
OND-D76SVKMBM
No reviews

15 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.