Pro Digestiv 25000 - capsule pentru reglarea...

Pro Digestiv 25000 - capsule pentru reglarea digestiei - 30 cps

PrimePharma
Produs in stoc
47,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Pro Digestiv 25000 - este un supliment pe bază de pancreatină. Pancreatina prezintă o pulbere din pancreasul mamiferelor, preponderent din pancreasul porcinelor, care, pe lângă enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina contine si alte enzime.

Tratamentul cu Pro Digestiv 25000 ajuta în menținerea unei greutăți normale prin reglarea digestiei!

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE:

- Se recomandă administrarea a 20000 – 40000 unităti de lipază la o masă conform recomandărilor generale de dozaj.
 

Dacă nu este altă recomandare, doza este de 2-4 capsule de Pro-Digestiv la fiecare masă (echivalentul a 20000 – 40000 UA de lipază la o masă).


Doza necesară poate fi, de asemenea, mai mare. Creșterea dozei se face numai sub supravegherea medicului si depinde de simptomatologie (de exemplu: steatoree si dureri abdominale).


Nu trebuie depăsită doza zilnică de enzime de 15000-20000 unităti de lipază per kg corp.

Capsulele se înghit întregi, fără a le mesteca sau sparge, cu suficient lichid, în timpul sau imediat după masă sau gustare.


Durata administrării Pro-Digestiv se stabilește împreună cu medicul, în functie de afectiune

 

COMPOZITIA PRODUSULUI:

O capsulă 25000 UA conține:

- substanța activă: pancreatin 383,75 mg (activitate minimă lipolitică 25000 UA, amilolitică 22500 UA, proteolitică 1250 UA).


- excipienți: croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, ulei de ricin hidrogenat, siliciu coloidal anhidru, celuloză microcristalină.

PHARMA-15670-PRD30L
No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.