Epiline - crema pentru epilare definitiva - 250 ml

Epiline - crema pentru epilare definitiva - 250 ml

PrimePharma
Produs in stoc
140,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Epiline este o crema hidratanta care contine Palmatina, o subtanta din plante care stopeaza cresterea firelor de par de pe corp sau fata. Studiile au aratat ca este singura substanta naturala care duce la disparitia treptata a parului de pe corp sau fata in doar o luna de tratament.

In prima faza vei observa cum parul se rareste si apoi dispare complet. Efectul acesta il veti obtine daca utilizati crema permanent.

Tratament anti crestere par: Utilizati crema de 5 ori pe saptamana.

Tratament mentinere: Utilizati crema de 2-3 ori pe saptamana

Mod de utilizare: Dupa epilarea clasica cu lama/ceara aplica crema prin masaj bland pe zonele unde iti doresti sa stopezi cresterea parului. Aplica crema zilnic sau de minim 5 ori pe saptamana. La urmatoare epilare vei observa ca parul s-a rarit.

Epiline se aplica pe toate partile corpului: inghinal, axila, picioare, fata, etc. Nu provoaca iritatie.

Crema Epiline este creata special pentru pielea sensibila si are proprietati de calmare. Veti observa cum iritatia dupa epilare dispare instant dupa ce aplicati crema epiline.

INGREDIENTE:  Water, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride,  Tribehenin, Sorbitan Laurate, Nylon-12, Palmatine, Phenoxyethanol, Xanthan gum.

PHARMA-16429-EPI250L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.