HYALURON- APA MICELARA 3 IN 1 300ML

HYALURON- APA MICELARA 3 IN 1 300ML

Gerocossen
Produs in stoc
30,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Apa micelara Gerocossen Hyaluron cu acid hialuronic pur si ceai verde, 300 ml

Apa micelara 3 in 1 din gama Hyaluron Anti-Age, de la GEROCOSSEN, curata delicat tenul, ochii si buzele. Avand o formula imbogatita cu acid hialuronic si extract de ceai verde, demachiaza eficient, lasa pielea revigorata si perfect hidratata. Apa micelara 3 in 1 Hyaluron Anti-Age curata, hidrateaza si tonifica pielea, lasand o senzatie placuta de prospetime si de catifelare.Nu contine parfum. Tip ten: toate tipurile de ten, inclusiv ten sensibil. Testat Dermatologic.

Beneficii:

  • Curata impuritatile si demachiaza
  • Ideal pentru demachierea tenului, a ochilor si a buzelor
  • Tonifica si hidrateaza
  • Are efect revigorant
  • Fara parfum

Utilizare

Se aplica pe o discheta demachianta si, prin miscari usoare, se curata fata, ochii si buzele.

Nu necesita clatire.

Ingrediente

  • Acid hialuronic
  • Ceai verde

Ingrediente: Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycerin, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Camelia sinensis leaf extract, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid.

OND-DK60SKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.