Sustamed - untura de bursuc pentru cresterea...

Sustamed - untura de bursuc pentru cresterea imunitatii - 120 cps SUS120L

PrimePharma
Produs in stoc
122,08 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Administrarea capsulelor de untura de bursuc pe cale interna stimuleaza metabolismul proteinelor si intareste imunitatea, regleaza functionarea sistemului hematopoietic.


Untura de bursuc are o puternica actiune bactericida si purificatoare asupra plamanilor si a tractului respirator, fiind utila in caz de de tuse seaca sau uscata sau chiar in afectiuni mai grave, precum: bronsitele cronice ale fumatorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoza pulmonara.

Actiuni:


- Untura de bursuc este folosită in special pentru tratarea tuberculozei pulmonare, in componenta sa se gasesc substante active care actionează asupra bacilului Koch, responsabil de declansarea bolii.


- Aceleasi efecte benefice are si in alte boli pulmonare si ale tractului respirator:


     - pneumonii cronice sau complicate,
     - pleurezii,
     - silicoze in stadiul incipient,
     - bronsite cronice astmatice (intalnite mai ales la fumători),
     - astm bronsic,
     - faringite,
     - laringite,
     - amigdalite acute și cronice,
     - adjuvant in cancerul pulmonar.


-Este indicata preventiv fumătorilor, pentru protectia cailor respiratorii si regenerarea tesutului pulmonar.


- Stimuleaza activitatea sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la agenti patogeni si infectii, fiind astfel prevenite bolile asociate cu deficitul imunitar.


- Tratamentul cu untură de bursuc are un efect excelent in racelile de sezon, fiind eficient in infectiile tractului respirator, tuse si dureri in gat, prin efectele sale antiinflamatoare si expectorante.

PHARMA-15852-SUS120L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.