Monolit Aftershave Balm - balsam dupa barbierit...

Monolit Aftershave Balm - balsam dupa barbierit - 100 ml

PrimePharma
Produs in stoc
70,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Balsamul Monolit nu numai că va hidrata pielea sensibilă a feței, dar va evita și iritația. Pielea necesită utilizarea unor produse cosmetice adecvate care îi vor reda sentimentul de confort. Aici va funcționa balsamul liniștitor după ras pentru bărbați, cu provitamina B5 și alte ingrediente naturale.

Ingrediente:

- Aqua, Ulei de Persea Gratissima, Glicerină, Trigliceride caprilice/Caprice, Distearat de poligliceril-3 metilglucoză, Stearat de gliceril, Oxalat de metil etilamină, Poliacrilat de sodiu, Pantenol, Extract de Stearil Alractni, Parfysorbis, Lecitină, palmitat de ascorbil, ulei de semințe de Helianthus Annuus, tocoferol, acid citric, fenoxietanol, etilhexilglicerină, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, eugenol.

Mod de utilizare:

- este suficient să aplicați un strat subțire de produs pe pielea feței imediat după bărbierit

PHARMA-16194-MAB100L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.