LOT ANTIACNEE+BUSUIOC 200ML

LOT ANTIACNEE+BUSUIOC 200ML

Cosmetic Plant
Produs in stoc
21,16 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Lotiunea antiacnee cu extract de busuioc Cosmetic Plant 200 ml - cu proprietati calmante, cicatrizante si antiinflamatoare alaturi de componentele cu efect purificator si cheratoplastic, vor ingriji eficient pielea acneica.

Mod de utilizare:
Se aplica dimineata si seara pe pielea curata. Pentru rezultate optime, se aplica apoi Gelul antiacnee cu extract de busuioc.

Testele in vitro** au demonstrat o stimulare a sintezei colagenului si a acidului hialuronic in celulele pielii, au indicat o diminuare a volumului ridurilor din jurul ochilor (laba gastei) cu 21% si a adancimii acestora cu 15%, dupa doua luni de aplicare.

Hranitoare, hidratanta si emolienta, crema uniformizeaza relieful pielii, netezeste ridurile si intarzie aparitia unora noi.

Nu contine parfum.


* ingrediente certificate organic.
** teste efectuate de producatorul ingredientului activ.


Mod de utilizare: Se aplica zilnic dimineata si seara, in jurul ochilor, pe pielea perfect curata, prin miscari usoare de masaj.

OND-DS69MVBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.