Camille Intensive Hand Cream - crema hidratanta...

Camille Intensive Hand Cream - crema hidratanta si de protectie pentru maini - 60ml

Camille
Produs in stoc
16,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Crema de maini Camille Intensive Hand Cream este bogata in Q10, Miere de Manuka si Ulei de floarea soarelui.

Q10 - ajuta la reducerea aspectului pielii imbatranite, prevenirea petelor cauzate de varsta si lasa mainile netede.

Miere de Manuka - ajuta la hidratarea si inmuierea pielii uscate si este ideala pentru a va mentine mainile tinere si frumoase.

Uleiul de floarea soarelui - actioneaza, de asemenea, ca un hidratant natural si ajuta la tratarea pielii uscate si sensibile, lasand-o moale si catifelata.

Aceasta crema este usor absorbita in piele, lasand o textura moale si fara reziduuri lipicioase.

Ingrediente:


- Apa, Ulei de semințe de Helianthus Annuus, Peg-100 Stearat, Stearat de Gliceril, Alcool Cetearilic, Paraffinum Liquidum, Fenoxietanol, Poliacrilat de sodiu, Parfum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Stearat de Etilhexil, Guma de Xantan, Etilhexilglicerina, Trideceth-6, Carbamat de Inulina lauril, Mel, Ubiquinona.

Continut: 60ml.

PHARMA-16247-CIH60L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.