• -37,00 lei
Detoxamin Skin Powder - impotriva afectiunilor...

Detoxamin Skin Powder - impotriva afectiunilor pielii - 60 g DSP60L

PrimePharma
Produs in stoc
110,00 lei 147,00 lei -37,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Detoxamin Skin Powder este deosebit de eficient în toate afecțiunile pielii datorită proprietăților sale de vindecare, regenerare și detoxifiere. Fiind un produs natural, este recomandat pentru vindecarea rapidă a pielii la copii, sugari și adulți.

Recomandări: Excelent în cazul tăieturilor și rănilor sau arsurilor, piele iritată (inclusiv la sugari), acnee juvenilă, dermatită, psoriazis, ulcer varicos, escare, herpes, zona zoster, veruci, hemoroizi. Este semnificativă acțiunea sa în cazurile de infecții fungice ale pielii, mucoaselor, unghiilor, în cazul mirosurilor neplăcute. De asemenea, se întrebuințează cu succes în igiena cavității bucale, în cazul paradontozei, prin aplicarea directă a prafului pe gingii. De multe ori este necesar atunci când tratăm o afecțiune dermatologică să se utilizeze și Detoxamin Basic intern.

Utilizare: 2-5 aplicații/zi, pe zona dorită, curățată în prealabil. În completarea tuturor tratamentelor pentru afecțiunile de piele (corp sau față) vă recomandăm Săpunul Sano-Nano de îngrijire specială din Linia Natural Beauty.

Compoziție: 100% Zeolit PMA.

PHARMA-15791-DSP60L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.