BETA-CAROTEN NATURAL 12000UI 30CPS

BETA-CAROTEN NATURAL 12000UI 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
25,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Beta Caroten Natural 12000 U.I. Beta Caroten Natural 12000 U.I. Sursa de provitamina A Descriere: Beta –carotenul protejeaza organismul impotriva efectelor radicalilor liberi si completeaza necesarul crescut de pro- vitamina A in conditiile unei poluari din ce in ce mai mari. Intervine in pigmentarea uniforma a pielii si astfel se obtine o bronzare uniforma si de durata. Previne aparita petelor solare pe piele fiind de neinlocuit pentru persoanele care sufera de alergie in urma expunerii la soare. Ca supliment nutritional in perioadele de lucru intens la calculator sau de vizionari prelungite de programe TV; imbunatateste vederea la lumina crepusculara, fiind util si conducatorilor auto; incetineste procesul de imbatrine, de subtiere a corneei, de opacifiere si de perforare a acesteia; tonifica pielea si mucoasele, creste duritatea oaselor si a dintilor; este util in anumite stari fiziologice precum sarcina in care necesarul zilnic de vitamina A este crescut, sau in cele in care absortia si utilizarea de vitamina A sint reduse ca in Diabet si Hipotiroidism. Compozitie: Extract din alga Dunaliella salina (cu 10% betacaroten)......72 mg. (12.000U.I. beta-caroten) Indicatii: Determina buna adaptare la vederea nocturna. Tonifica pielea si mucoasele. Influenteaza calitatea pielii si asigura o bronzare uniforma. Previne alergiile solare.Mod de administrare : 1 capsula / ziMod de prezentare: Flacon 30 cps. ..
OND-DS7H93BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.