COLAGEN&ACID HIALURONIC CLASIC 30CPS

COLAGEN&ACID HIALURONIC CLASIC 30CPS

Casa Herba
Produs in stoc
35,05 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

COLAGEN & ACID HIALURONIC Casa Herba 30 capsule

Descriere:

Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii. Colagenul BioCell, obtinut printr-o tehnologie brevetata, este bogat in proteine, colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitina si aminoacizi esentiali.

75% din piele o reprezinta colagenul, a carei producere este incetinita de razele solare, de poluare, de inaintarea in varsta avand ca semne de debut o piele mata, aparitia ridurilor de expresie si a osteoporozei.

Principiile active ale produsului contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase.

Compozitie COLAGEN & ACID HIALURONIC: 100 mg colagen hidrolizat de tip II din care : colagen 62.7 mg, sulfat de condroitina 20 mg, acid hialuronic 10 mg.

Mod de administrare COLAGEN & ACID HIALURONIC:

1 capsula pe zi, dupa masa, fara masticatie.

Mod de prezentare: cutie cu 30 capsule

..
OND-DD5H93BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.