CITICOLINA + B3 - capsule pentru afectiuni ale...

CITICOLINA + B3 - capsule pentru afectiuni ale creierului - 30 cps

PrimePharma
Produs in stoc
70,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

 

 

Din cauza lipsei cartonului capsulele Citicolina sunt acum ambalate in flacoane de sticla!!

Ingrediente:

Un comprimat conține 300 mg nicotinamidă (Vitamina B3), agenți de încărcare: celuloză microcristalină 102, lactoză monohidrat, 250 mg Citicolină, agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Acțiune:


Citicolina + B3 este un supliment nutritiv, cu efect benefic asupra oricărei disfuncționalități a sistemului nervos, asigurând acestuia capacitatea de a rezista multiplelor afecțiuni, în special degenerative și chiar de a se regenera în proporții satisfacătoare.
 

Citicolina asigură protecție antioxidantă împotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, oferă fosfolipidele necesare bunei funcționări neuronale, susține metabolismul neuronal, intensifică procesele mentale, stimulează memoria, crește atenția și capacitatea de concentrare.


Citicolina îmbunătățește funcțiile cerebrale în afecțiuni precum hipoxie, encefalită, autism, sindrom Down, hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD), epilepsie, boala Alzheimer și alte tipuri de demență, boala arkinson, SLA, senilitate și ataxie. De asemenea, are efecte benefice în reducerea anxietății, a stresului și a depresiei. Susține recuperarea post AVC și împiedică degradarea nervului optic în evoluția bolii glaucomatoase.

Vitamina B3 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării.

 

Utilizare:

Adulți: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi după mesele principale.

Precauții:


Persoanele cu alergie la lactoză sau la oricare dintre componentele produsului nu trebuie să utilizeze acest produs.
 


 

Atenționări:


- Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


- A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


- A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.


- A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj.


- Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

Condiții de păstrare:


A se păstra la temperaturi sub 25 C, în ambalajul original.
 

Mod de prezentare:

- Cutie cu 2 blistere a câte 15 comprimate.

PHARMA-15625-CITI30L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.