Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser - impotriva...

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser - impotriva fumatului DTT1L

PrimePharma
Produs in stoc
59,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Din păcate, fumatul este un fenomen social foarte răspândit. Se stie că fumatul este răspunzător pentru foarte multe boli și afec țiuni. Pe lângă cele mai cunoscute substanțe dăunătoare: nicotina, gudronul, există încă 43 de substanțe cancerigene, plumb, fibrele de azbest se adaugă pentru fărâmițarea scrumului, dioxid de titaniu etc.

TTC-10 este un produs nou și revoluționar, care creează o punte între caracterul dăunător al țigării și plăcerea de a fuma ca stil de viață. Principiul de funcționare se bazează pe potențialul ridicat de ionizare și absorbție al zeolitului microactivat și pe soluția tehnologică unică a microcuren ților de aer introdu și în structura de bază a TTC-10. Se generează instantaneu un mediu de pH ideal în pachetul de țigări care face posibilă eliminarea substanțelor toxice din țigară. Toxinele eliminate se leagă stabil în structura tetraedrică a zeolitului din TTC-10.

Utilizare: După ce ați luat prima țigară, puneți în locul acesteia TTC-10. Efectul optim se atinge după 30 de minute. Întotdeauna luați țigara de lângă TTC-10! Apoi, TTC10 se transferă din pachetul vechi, în pachetul nou. TTC-10 se poate folosi pentru detoxifierea a 30 de pachete (aprox 1 lună, dacă se fumează un pachet pe zi).

PHARMA-15794-DTT1L
No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.