• -149,00 lei
Varystim - crema impotriva varicelor VAR1L

Varystim - crema impotriva varicelor VAR1L

PrimePharma
Produs in stoc
149,00 lei 298,00 lei -149,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Varystim este un remediu sigur si natural, fiind perfect atat pentru barbati, cat si pentru femei ale caror activitati zilnice necesita statul in picioare pe o perioada indelungata. Te ajuta sa ameliorezi varicele, picioare pline de vase sparte, sensibile, venele de paianjen si picioarele obosite si grele.

Varystim functioneaza prin intarirea si tonifierea vaselor de sange, ameliorarea inflamatiei si inhibarea umflarii venelor, permitandu-le sa functioneze corect.

Este posibil sa aveti nevoie sa utilizati aceasta crema timp de 3-6 luni pentru cele mai bune rezultate, dar ofera o imbunatatire remarcabila prin utilizarea continua.

Compozitie: Ulei de masline, ulei de ricin, ceara de albine, ulei de nuca de cocos, ulei de samburi de struguri, extract de Castan(Aesculus hipocastanum)/ Rachitan(Lythrum salicaria)/ Cretusca(Filipendula ulmaria)/ Tataneasa(Symphytum officinalis)/ Nuc(Juglans regia)/ Sulfina(Mellilotus oficinalis)/ Galbenele(Calendula officinalis)/ Pelin(Artemisia absinthium)/ Stejar(Quercus robur)/ Alun(Coryllus avelana)/ Arnica(Arnica montana)/ Boz(Sambucus ebulus)/ Catina(Hippophae rhamnoides)/ Samburi-de struguri(Vitis vinifera)/ Coacaz-negru(Ribes nigrum), ceara de albine, uleiuri esentiale de Chiparos, Lamaie.

Actiuni: Tonic venoase, antiinflamatoare și vasoconstrictoare.

Indicatii: Varice, fragilitate capilara, contuzii, echimoze, tromboflebita, crize hemoroidale, senzatie de greutate in gambe, varicocel.

Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de utilizare: Aplicatii locale de 2-3 ori pe zi. Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele.

PHARMA-15205-VAR1L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.