NeuroSklerol - capsule pentru dereglari...

NeuroSklerol - capsule pentru dereglari neurodegenerative - 90 cps

DermaVital
Produs in stoc
487,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

NeuroSklerol ajuta la mentinerea functionalitati corpului si sustine tratamentele in dereglari neurodegenerative, ca: MS(scleroza multipla), Alzheimer, Parkinson,Dementa, Capacitate intelectuala redusa, Stres, Agitatie, Lipsa somnului, Accidente Vasculare,etc.
 

Contine: un Complex Ayurvedic din:EGCG-extract ceai verde, Piper Negru, Praz, Extract din Ulei de Susan,Aminoacidul Glycin, Citrat de Zink. Plantele, condimentele si mineralele interactioneaza prin puncte Quantice, o tehnologie noua in domeniul suplimentilor nutritivi.
Este un produs nou, modern, inovativ cu rezultate foarte bune pentru sanatatea umana.
 

Mod de administrare: 3 capsule zilnic:1-1-1 imediat dupa mancare cu putina apa.
Nu are efecte secundare, nu creeaza dependente. Rezultate se pot observa deja dupa aprox. 8 saptamani de la administrare.
 

Doza contine 90 Capsule, invelisul capsulei este din gelatina.

PHARMA-15050-NES90L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.