ANTIHEMOROIDAL 50GR

ANTIHEMOROIDAL 50GR

Adserv
Produs in stoc
9,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ingrediente: parti aeriene de coada-soricelului (Achillea millefolium) 20%, frunze de afin (Vaccinium myrtillus) 20%, frunze de patlagina (Plantago ovata) 15%, scoarta de salcie (Salix alba) 15%, frunze de papadie (Taraxacum officinale) 15%, flori de galbenele (Calendula officinalis) 10%, parti aeriene de roinita (Melissa officinalis) 5%. Principii active: glicoalcaloizii (moscatina, achileina), inarina, acid dicafeoiquinic si luteolin-7-O-beta-D-glucuronid, compusi fenolici, in special acizi hidroxicinamici, flavonoli, catechine si proantocianidine, vitamina C, aucubinul glucidic iridoid si derivatii sai, salicin, un precursor al acidului acetilsalicilic, taraxacinul, acrilatina si taraxacerina, inulina, vitaminele A, C, D, complexul B, fier, magneziu, zinc, potasiu, mangan, colina, calciu, bor si altele. Ceaiul Antihemoroidal este recomandat pentru: Mentinerea sanatatii venelor hemoroidale. Combaterea fenomenelor inflamatorii din zona sistemului digestiv si a zonei anale. Mentinerea unui transit intestinal norma Combaterea gazelor abdominale. MOD DE UTILIZARE: Mod de utilizare: infuzie peste 1-2 lingurite cu planta sau 1-2 pliculete de ceai se toarna 250 ml de apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Atentionari : La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.
OND-DKJCMJMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.