SOLLIEVO ECO 20DZ

SOLLIEVO ECO 20DZ

Aboca
Produs in stoc
53,57 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Sollievo Bio Ceai, 20 plicuri Sollievo Bio ceai este util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic. Formula traditionala cu Cassia angustifolia, imbogatita cu Rooibos si ulei esential de Fenicul. Sollievo Bio Ceai, un produs ecologic si 100% natural. Indicatii:Sollievo Bio ceai este util in favorizarea tranzitului intestinal fiziologic, la nevoie. Actiune:Sollievo Bio Ceai actioneaza datorita prezentei fitocomplecsilor de:• Senna, care exercita o actiune specifica asupra tranzitului; • Fenicul si Chimen, care favorizeaza eliminarea de gaze intestinale; • Nalba, Roinita si Lemn dulce, care favorizeaza procesele digestive fiziologice.De asemenea, prezenta Rooibos-ului si a Feniculului, imbogatit cu uleiul sau esential, confera ceaiului un gust placut chiar si fara adaos de zahar; daca este necesar, se recomanda folosirea mierii.Fiecare pliculet este prevazut cu un sistem brevetat de inchidere "prin innodare" care evita folosirea lipiciului si a metalului. Pentru a pastra mai bine caracteristicile organoleptice si proprietatile plantelor, fiecare plic este ambalat intr-un format care "pastreaza aroma". Ingrediente:Frunze de Senna (Cassia angustifolia)*; fructe de Chimen (Carum carvi)*; radacina de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)*; fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)*; frunze de Rooibos (Aspalathus linearis)*; frunze de Roinita (Melissa officinalis)*; frunze de Nalba (Malva sylvestris)*; ulei esential aroma naturala de Fenicul (Foeniculum vulgare).*Ingredient Ecologic. Mod de utilizare:Se recomanda administrarea unei cesti de ceai seara, cand apare necesitatea.Un plic este suficient pentru a prepara o ceasca de ceai (circa 200 ml). Varsati apa clocotita intr-o ceasca ce contine plicul, avand grija sa tineti recipientul acoperit, pentru a nu permite evaporarea substantelor mai volatile.Studii analitice, efectuate prin intermediul cercetarilor Aboca, demonstreaza ca Sollievo ceai, in 7 minute de infuzie, furnizeaza cantitatea optima de substante functionale. Avertizari:Nu administrati produsul copiilor, femeilor insarcinate, in timpul alaptarii si pe perioade indelungate.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata siechilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Mod de prezentare:Supliment alimentar - Cutie cu 20 de pliculete de 2,2 g fiecare.
OND-D4QSG2MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.