Bathmate Hydromax X40 + cadou inel pentru...

Bathmate Hydromax X40 + cadou inel pentru erectie Barbarian 1007

PrimePharma
Produs in stoc
539,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Bathmate a lansat in martie 2013 Bathmate Hydromax X40!
De ce? Deoarece de-abia a lansat Bathmate Hydromax X30? Ce e diferit la X40?


Pentru a intelege foarte clar acest lucru, va trebui sa ne uitam la tabelul cu dimensiunile pompelor Bathmate.
Bathmate Hydromax X30 si Bathmate Hercules au ambele 29 de cm in lungime si 5 cm in diametru.


Bathmate Goliath care este cea mai mare dintre pompele Bathmate are 35 cm in lungime si 6,5 centimetri in diametru, practic Bathmate Goliath este cu mai mare decat Bathmate Hercules sau Bathmate Hydromax X30.


Ideea este ca fiecare barbat are un penis unic si au existat multe cereri de la barbati pentru o pompa mai mica decat Goliath dar un pic mai mare decat Hydromax X30 sau Hercules- deoarece barbatii care au folosit pompele acestea din urma au obtinut o ingrosare a penisului care face ca utilizarea pompelor sa nu mai fie la fel de confortabila ca atunci cand au inceput sa foloseasca Bathmate, deoarece ii strangea la baza penisului.


Asa ca a fost creat Bathmate Hydromax X40, care are ca lungime 32 de cm si grosime 5,75 cm diametru, practic este la jumatatea distantei dintre Bathmate Goliath (cea mai mare) si Bathmate Hydromax X30 sau Hercules. Cu alte cuvinte, Hydromax X40 este mai mare cu 15% decat Hydromax X30 sau Hercules si mai mica cu 15% decat Goliath.

PHARMA-15418-1007
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.