SPUMA AUTOBRONZANTA PENTRU BRONZ RAPID 200ML

SPUMA AUTOBRONZANTA PENTRU BRONZ RAPID 200ML

St. Moriz
Produs in stoc
71,98 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
ST. MORIZ Professional Fast Self Tanning Mousse este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc o bronzare graduala rapida cu controlul intensitatii. Astfel, dupa prima ora de la aplicare intensitatea bronzului este mai mica, ca o sarutare usoara a soarelui, dupa cea de a 2 ora te bucuri de un bronz medium, ca in final dupa cele 3 ore sa se ajunga la un bronz puternic. Procesul de bronzare se face gradual. MOD DE APLICARE: Obtine cele mai bune rezultate, urmand acesti pasi simpli: Primul pas este exfoliere cu ST. MORIZ Exfoliating Body sau cu un alt produs de exfoliere care iti este la indemana, dupa care se hidrateaza zonele uscate ale pielii (genunchi, picioare, coate si glezne) cu ST. MORIZ Oil sau cu o alta crema hidratanta si se lasa sa se usuce. Se recomanda pentru aplicare manusa ST. MORIZ, insa puteti folosi si un alt dispozitiv care sa permita o aplicare usoara fara sa va patati palmele. Se agita (flaconul inchis) bine inainte de utilizare si apoi se aplica o cantitate mica de spuma pe manusa. Se intinde uniform, intr-o miscare circulara pe corp si fata. Pentru a evita dungile pe genunchi si coate, indoitile atunci cand se aplica aceste zone – pentru o deschidere mai mare. Se lasa sa actioneze timp de 1 ora pentru o stralucire mica, 2 ore pentru un bronz mediu si 3 ore pentru un bronz mai inchis. In acest timp, evitati orice contact cu apa, transpiratia sau aplicarea de alte produse pe piele. Dupa acest timp, faceti un dus cu apa calduta pentru a elimina surplusul de culoare. Evitati utilizarea oricaror sapunuri, geluri de dus sau sampon cand clatiti. Sunteti gata sa straluciti! RECOMANDARI: Pentru a evita patarea, nu lasati produsul sa intre in contact cu covorul, mobilierul, pereti sau tesaturi. Orice scurgere trebuie curatata imediat. Poate pata parul deschis la culoare, lana sau tesaturi, asa ca incercati sa evitati contactul cu acestea. Asigurati-va ca solutia bronzanta s-a uscat inainte de va imbraca sau a merge in pat, indepartati culoarea in exces cu un prosop de culoare inchisa. Dupa aplicare, purtati haine largi de culoare inchisa, pentru a evita patarea celor de culoare deschisa. Stergeti duza si sticla inainte de al depozita departe intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui. In vreme mai calduroasa, este recomandabil sa stocati produsul frigider. ATENTIE: Numai pentru uz extern. Nu folositi produsul pe pielea iritata. Evitati contactul cu ochii. In caz contactului cu ochii clatiti cu volume mari de apa. Va recomandam sa testati produsul inainte de a-l utiliza, pe o suprafata mica de piele. In caz de iritare, se intrerupe utilizarea imediat. A nu se lasa la indemana copiilor. Folositi numai conform instructiunilor. Acest produs nu contine o protectie solara si nu protejeaza impotriva arsurilor solare. Expunerea repetata a pielii neprotejate in timpul bronzarii poate creste riscul de imbatranire a pielii, poate cauza cancer de piele sau alte efecte nocive pentru piele, chiar daca soarele nu este foarte puternic
OND-D11XL2BBM
No reviews

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.