LISTERINE TOTAL CARE ZERO 500ML

LISTERINE TOTAL CARE ZERO 500ML

Listerine
Produs in stoc
61,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Apa de gura Listerine Total Care Mild, gust mai putin intens, 500 ml FOLOSITA DE DOUA ORI PE ZI, APA DE GURA LISTERINE TOTAL CARE CU GUST MAI PUTIN INTENS NU CONTINE ALCOOL, CURATA SI PROTEJEAZA, CU 6 BENEFICII PENTRU O IGIENA ORALA COMPLETA: Reduce placa dentara.Mentine gingiile sanatoase.Contine fluor ce protejeaza impotriva cariilor.Ajuta la prevenirea formarii tartrului pentru a pastra dintii de un alb natural.Indeparteaza bacteriile ce cauzeaza placa dentara si gingivita.Ofera respiratie proaspata de lunga durata. Mod de utilizare:A se folosi de doua ori pe zi. Eficienta in special atunci cand este folosita dimineata si seara, dupa periaj. Turnati 20 ml (4 lingurite x 5 ml) intr-un pahar, clatiti dintii si gingiile timp de 30 de secunde, apoi scuipati. Pentru copii intre 6 si 12 ani, folositi 10 ml de apa de gura. Ingrediente:Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Eucalyptol, Zinc Chloride, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Contains Sodium Fluoride (220 ppm F). Precautii:Nu este destinata copiilor sub 6 ani. A nu se inghiti. Daca ati inghitit, consultati doctorul.A nu se folosi daca sunteti alergic la unul din ingrediente. Opriti utilizarea si consultati dentistul daca apare iritatie orala. Supravegheati copiii peste 6 ani. A nu se lasa la indemana copiiilor.
OND-DL7FNDBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.