Medintim Tulipa - cupa menstruala

Medintim Tulipa - cupa menstruala

PrimePharma
Produs in stoc
90,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Cupa menstruală Tulipa pune capăt produselor de igiena menstruală de unică folosință. Fabricat din TPE, este moale, flexibila și disponibila în două dimensiuni diferite. Tulipa vine cu o carcasă special concepută pentru a proteja paharul de murdărie, în timp ce elimină umezeala. În plus, cu îngrijirea corespunzătoare, Tulipa poate fi refolosită mulți ani, protejeaza mediu și nu conține BPA, latex și plastifianți. Calitate Made in Germany!

Proprietati:

- reutilizabila

- fara BPA, latex si plastifianti

- cu cutie practică de depozitare

- prietenos cu pielea

- fără miros

- moale și flexibila

- disponibila în 2 mărimi

Tulipa vine în două dimensiuni diferite:

- Mărimea 1:  are 15 ml și are un diametru de 40,7 mm, în timp ce dimensiunea 2 la rândul său are 20 ml și are un diametru de 47 mm. Ambele cupe au o lungime totală de 70 mm. Care dintre cele două dimensiuni este cea potrivită depinde de mai mulți factori.

Pentru menstruația ușoară până la moderată, dimensiunea mai mică este mai potrivită. O podea pelviană fermă și un col uterin jos vorbesc, de asemenea, pentru mărimea 1.

- Mărimea 2:  este potrivită dacă menstruația este medie spre grea. Dacă podeaua pelvină este oarecum mai slabă, de ex. din cauza nașterii, sau colul uterin se află mai sus, se poate folosi mărimea 2.

Mod de aplicare:

Îndoiți cupa menstruală așa cum se arată în imagine (pliază în C). Desigur, puteți încerca și alte pliuri dacă inserția funcționează mai bine.

Amplasarea corectă:

- Asumați o poziție confortabilă pentru inserare. Tulipa nu este introdusă la fel de adânc ca un tampon. Se așează în partea inferioară a vaginului, tulpina nu ar trebui să mai fie vizibilă.

Îndepărtarea:

Apăsând ușor pe capătul inferior al cupei menstruale, eliberezi vidul. Cupa poate fi apoi scoasă cu grijă.

Important: Cupa menstruală nu trebuie să rămână niciodată în vagin mai mult de 8 ore.

Fierbere:

Fierbeți Tulipa înainte de a o folosi pentru prima dată și după fiecare menstruație. Pentru a face acest lucru, îl puteți pune într-o oală mare cu apă clocotită pentru câteva minute.

PHARMA-16044-MET2L
No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.