BOMBE DE BAIE OU DE DINOZAUR FRUCTE 3BUCX120G

BOMBE DE BAIE OU DE DINOZAUR FRUCTE 3BUCX120G

EASYCARE BABY
Produs in stoc
68,32 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Bombe de baie Easycare Babyou de dinozaur cu surprize, parfum fructe 

 

Ingrediente sigure si non toxice. Fara barabeni. Fara alcool. Produs netestat pe animale.

 

Instructiuni de utilizare: Desfaceti bomba de baie din ambalajul de plastic si puneti-o intr-o cada cu apa umpluta aproximativ ½ din total. Bomba va incepe sa devina efervescenta, va colora si va parfuma placut apa. Rotiti apa pentru a distribui uniform culorile si parfumul in cada, si bucurati-va de o baie relaxanta si distractiva. Bomba de baie contine suprize in forma de figurine colectionabile, cu dimensiunea de cca 3cm.

 

Atentie! Numai pentru uz extern. Nu este potrivit pentru copiii cu varsta sub 3 ani. Utilizati numai sub supravegherea parintilor. Nu utilizati daca sunteti insarcinata. Evita contactul cu ochii. Va rugam sa cititi toate ingredientele inainte de a utiliza acest produs, deoarece mai multe ingrediente pot provoca o reactie alergica la persoanele cu piele sensibila. Daca apare iritatie, va rugam sa intrerupeti utilizarea si sa contactati un medic. Produsul contine jucarii de mici dimensiuni. Pericol de inghitire.

 

Ingrediente: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium carbonate, Pentasodium Triphosphate, Maltodextrin, PEG-400,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,Parfum (Fragrance), (May Contain CI 19140, CI 42090, CI 14700). Supriza: plastic PP.

OND-DZW95WMBM
No reviews

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.