• -21,90 lei
DoTERRA On Guard - ulei esential de mix de...

DoTERRA On Guard - ulei esential de mix de plante - 15 ml ong15L

DoTerra
Produs in stoc
197,10 lei 219,00 lei -21,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

1.Ajutor de sezon. Dispersați On Guard Protective Blend oricând sunteți preocupat de"ceea ce se intă mplă " in jurul școlilor, arenelor sportive, bisericilor și in alte locuri aglomerate.

2. Încărcare turbo. Amestecați câteva picături de On Guard cu 2 picături de ulei esențial de lămăie și miere sau nectar de agave intr-o linguriță pentru a calma gătul in timpul iernii.

3. Aranjali-vă covoarele. Adăugați 15 picături de On Guard la o cană de amidon de porumb sau bicarbonat de sodiu. Amestecați, stropiți pe un covor apoi lăsați să stea până la o oră. Apoi curățați!

4. Frecați cada de baie... intr-un mod plăcut. Amestecați 5-6 picături, cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu pentru a curăța cada de baie și renunțați la toate produsele chimice de albire dure.

5. Fiți in mod natural On Guard, toată ziua. Lăsați ca On Guarda amestecat cu Wild Orange (portocale sălbatice), Clove(cuișoare, Cinnamon (scorțișoară), Eucalyptus (eucalipt) și Rosemary (rozmarin) să ajute la suportul și intreținerea imunității. Una dintre cele mai populare moduri de a utiliza On Guard este de a adăuga câteva picături la o capsulă Veggie și inghni. Face minuni!

6. Augmentall filtrele de aer. Dispersia poate face minuni, dar puteți pune, de asemenea căteva picături de On Guard in filtrul de aer din mașina dvs. sau în filtrele de aer din casă pentru a scăpa de aerul filtrat, stătut...direct din conductă!

7. "Un pic de prevenire ...". Unii oameni măresc aportul de zinc sau vitamina C (prin suc de portocale) în fiecare toamnă. Dacă vă numărați printre ei, adăugați căteva picături de On Guard in sucul dvs. pentru o protecție sporită.

8. Ajutor pentru vocea dvs.. Dacă sunteți un "vorbitor apropiat" sau vorbitor public, creați-vă o apă de gură de protecție, adăugând o picătură pe On Guard la 30 ml de apă, faceți gargară și țineți un discurs motivant.

9. Gura dvs. vă va mulțumi. Incercați să folositi On Guard, cu un pic de apă după lucrări dentare. Puteți aplica, de asemenea, On Guard direct pe dinți și gingie (sau adăugați o picătură la pasta de dinți), pentru a calma gingiile iritate. Pentru o periuță de dinti curată, păstrați peste noapte intr-un pahar mic de apă, cu 3-5 picături de On Guard.

10. Aveti un coș de gunoi de bucătărie in dulap? Gunoiul din interiorul unui dulap întunecat este focarul propice pentru mirosuri oribile. Atunci cănd luați gunoiul, pulverizați dulapul cu On Guara si apă. On Guard        Cleaner
Concentrate(Concentratul de curățenie On Guard) este, de asemenea, excelent

11. Eradicați acel miros al produsului de curățat cuptorul. Mizeria Intărită, neagră de cuptor nu se ia așa ușor. După ciclul de auto-curățare al cuptorul dvs. puiverizați un amestec de apă purificată, On Guard-și ulei esențial de lămâie pe interiorul cuptorului. Acesta va curăta toate mirosurile de grăsime, precum și mirosul soluțlei de curățare a cuptorului!

12. Aparatele de gimnastică vă vor mulțumi. Inainte de a vă urcola sală pe acel vinil cu transpirație, pulverizați-I cu On Guard și apă. Åžtergeti scrios. Camarazii de transpirație vă vor mulțumi.

13. Fiti protejat în mișcare. Călătorind in toate colțurile lumii, de multe ori ramaneti fără dezinfectantul de mână. Asigurați-vă propriul dezinfectant prin amestecarea a 5 linguri de gel de aloe vera, 4 linguri de apă, 1/4 linguriță de ulei de vitamina E și 8-10 picături On Guard Protective Blend intr-un mic flacon. Si gata!

14. Impărțirea este Ingrijire... dar nu intotdeauna! Căteva picături On Guard pulverizator cu apă face minuni pe clante de uși, balustrade și tejghele murdare. Nu mai distribuiți microbi

15. Conducte urât mirositoare? Adăugati On Guard la spălare in timpul ciclului de clatire pentru toate beneficiile. On Guard pentru rufe! Va lăsa rufele super curate si cu miros excelent.

PHARMA-13058-ong15L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.