DoTERRA ZenGest - ulei esential de ghimbir - 15...

DoTERRA ZenGest - ulei esential de ghimbir - 15 ml dig15L

DoTerra
Produs in stoc
190,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

1. Imblanziti o burtică. Frecați pe burtica copilului când au o durere ocazională de burtă, aplicați inainte de culcare și îi va ajuta să și doarmă liniștiți! Diluați o picătură de ZenGest împreună cu ulei de nucă de cocos fracționat și masati burtica copilului cănd acesta este deranjat.

2. Moo Moo...Boo Boo. Incercați să luați o capsulă Veggie umplută cu ZenGest cănd aveți prea multe produse lactate în stomac.

3. Amicul unui marinar. Pentru o experientă minunată de croazieră asigurați-vă că luați cu dvs. ZenGest. Acele bufete unde mâncați căt doriți sunt greu de refuzat și ZenGest vă va ajuta să mențineti un echilibru stomacului dvs.!

4. Peste râuri și prin păduri. Excursiile lungi cu mașina sunt bune pentru relațiile de familie. Nu lăsați ca acele drumuri șerpuite să vă strice experiența! incercați să disperați ZenGest din când în cănd în mașină pentru a menține calm stomacul fiecăruia.

5. Un ajutor în vacanță. După un mare festin de vacantă, masați ZenGest pe stomac după mesele bogate pentru a ajuta digestia.

6. Turbulențe la orizont. Zborul către noile destinații este plăcere dar de multe ori turbulentele pot însemna probleme de stomac. Când călătoriti cu avionul asigurați-vă că aveți cu dvs. ZenGest.

7. Loviti tensiunea și presiunea. ZenGest ajută cu siguranță la calmarea unui stomac deranjat, dar poate de asemenea fii aplicat pe tâmple pentru a ajuta la ameliorarea tensiunii și presiunii sinusurilor.

8. Prietenul unei persoane ocupate. Cănd devenim prea ocupati, deseori dieta noastră suferă. Optăm pentru a mânca noaptea târziu, mai rapid decât fast-food, sărim peste mese, răsfăț și multe altele. Dacă programul dvs. agitat se transformă într-o digestie agitată, incercati ZenGest.

9. Mâncăruri grase, stomac supărat. Mâncarea de la cantine de obicei contine grăsimi care pot cauza disconfort. Fiți preventivi prin a lua o capsulă Veggie plină cu căteva picături de ZenGest înainte de a pune piciorul în cantină.

10. Copii nu ar lua o capsulă de ZenGest? Pentru a mentine lucrurile în mișcare, puneti o picătură de ZenGest in apa de baie a copilului dvs. și sprijiniti digestia sănătoasă.

11. 0 gardă a regularității. Data viitoare cănd simtiti acid la stomac sau aveti sentiment de indigestie, ajutati să stati confortabil prin adăugarea zilnică a unei picături de ZenGest in apă sau orez sau lapte de soia.

12. Un excelent neutralizant. Utilizati 1-2 picături la 120-180 ml de apă ca și apă de gură seara dacă ati măncat ceva cu mirosuri puternice precum usturoi, ceapă, curry și altele. Dacă vă place gustul lemnului dulce negru, veti iubi gustul ZenGest deoarece conține ulei esential de fenicul.

13. Fără griji la carnaval. Prima dată o prăjitură mai apoi o tură în cești de ceai rotitoare. Asigurati-vă că aveti la dvs. ZenGest ca să vă puteți distra alături de familie!

14. Livrare la domiciliu? Luați ZenGest. Acest amestec digestiv va calma chiar și cea mai tare combinatie pe care localul de livrare preferat îl poate livra.

15. Ușurare in caz de restaurant nefamiliar. Cănd călătoriti sau vă aventurati la un restaurant nefamiliar, puteti avea ușor dureri digestive. Preveniti disconfortul luând ZenGest într-o capsulă Veggie pentru a preveni sau a reduce efectele anumitor măncăruri.

PHARMA-13057-dig15L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.