DoTERRA Deep Blue - ulei esential de vetrice...

DoTERRA Deep Blue - ulei esential de vetrice albastra - 5 ml

DoTerra
Produs in stoc
99,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

SOOTHING BLEND Deep Blue

1. Sporiti antrenamentele. Frecati pe mușchi înainte și după exerciții, pentru a reduce disconfortul.

2. Durerile muncii la birou. După ore lungi pe calculator incercati să frecați un amestec de ulei esențial Deep Blue pe umeri și găt pentru recuperare și pentru a reduce tensiunea musculara.

3. Pentru degete rapide. Deep Blue este foarte bun pentru cei care petrec ore-n șir dactilografiind pe un computer. Doar masati pe măini, degete și încheieturiatunci cănd este necesar.

4. Crescănd ca buruienile. Masati Deep Blue cu căteva picături de ulei pe picioarelecopiilor in creștere înainte de culcare, pentru a ajuta in cazul durerilor ocazionaleasociate cu creșterile rapide.

5. Unde este stivuitorul? Dacă ati ridicat greutăti mari la locul de muncă sau în timpul unei mutări, Deep Blue va sprijini  musculatura încordată a spatelui inferior.

6. La bine și la rău. Consoarta vă va muljumi după ce îi veti trata cu un masaj folosind amestecul de calmare Deep Blue (Deep Blue Soothing Blend). Utilizați căteva picături cu ulei pentru un masaj terapeutic profund al jesuturilor.

7. Viată lungă și prosperă. Amestecul de calmare Deep Blue (Deep Blue Soothing Blend) conține Vetrice Albastră și Helichrysum, care atunci cănd sunt utilizate in mod regulat, pot ajuta la susținerea musculară pe termen lung, sănătatea  încheieturilor și oaselor.

8. Verificarea după joc. Atunci cănd copiii vin acasă cu căteva umflături de la activitățile sportive, aplicati Deep Blue pe  zonele afectate pentru a ajuta la susjinerea fluxului sanguin localizat.

9. Păstrati sub control. Utilizați Deep Blue pentru a sustine și mentine răspunsul inflamator normal în celule.

10. Cotul la tenis. Păstrați Deep Blue la Indemănă, la următorul meci de tenis, astfel incăt să puteti fi învingător și să aveți coatele revigorate!

11. Miracolul mușchilor. Ocazional, veti avea crampe musculare dacă v-ati antrenat aveți un deficient de vitaminele de care aveți nevoie. Pentru aceste crampe musculare, incercați să masați Deep Blue în aceea zonă.

12. Cea mai bună călătorie pe bicicletă... din totdeauna. Puneti câteva picături de Deep Blue intr-o sticlută de 2 ml, astfel Incăt este ușor să o păstrați într-o pungă/geantă și luați-o la următoarea călătorie pe bicicletă!

13. Obtineti ce-i mai bun din ambele lumi. Deep Blue oferă o senzatie de răcire și de încălzire, care răcorește articulațiile dar in același timp incălzește mușchii și calmeaza durerile articulare sau osoase ocazionale.

14. Fiti o mașină "bine unsă". Păstrati-vă genunchiul de alergător în stare perfectă cu Deep Blue. Aplicarea după o alergare lungă va ajuta la calmarea articulaților și va susține mușchi puternici, sănătoși.

15. Atunci cănd realizati că nu mai aveți 18 ani. Aji depus mai mult efort jucănd baschet ca în vremurile bune, și se intămplă I Aplicaji Deep Blue, urmat de o compresă caldă pentru a sprijini fluxul sanguin sănătos și a sustine un răspuns inflamator sănătos.

PHARMA-13056-deb5L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.