DoTERRA Air(Breathe) - ulei esential de perisor...

DoTERRA Air(Breathe) - ulei esential de perisor - 15 ml bre15L

DoTerra
Produs in stoc
149,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

RESPIRATORY BLEND AIR

1. „Rampa" către somn. Pentru un somn mai odihnitor în timpul disconfortului respirator sezonier, dispersați Breathe înainte de culcare sau păstrați într-o sticlă roll-on lângă pat, in mașină sau în poșetă.

2. Simți-vă curat și liber. Puneți o picătură de Breathe și o picătură de ulei esențial Wintergreen (de perișor) într-o chiuvetă cu apă fierbinte. Apoi, pune un prosop umed peste cap și inhalați profund. Este surprinzător căt de mult ajută acest lucru!

3. Antrenament într-o clădlre? incălzirea forțată și răcorirea, trupuri transpirate, praf și plămăni dvs.... combinatia proastă. Aplicati înainte de exerciții pentru a înviora și a spori respiratia în timpul antrenamentului.

4. Este ca un creator de ploaie. A face drumeții în natură, imediat după o ploaie care curăță aerul este un vis absolut. Data viitoare când nu puteți să controlați ploaia, incercați să aplicați amestecul Breathe Respiratory. Este următorul lucru cel mai bun!

5. Plecând cu un avion, autobuz sau tren? Spații închise pot avea uneori aer stagnant, ceea ce poate fi claustrofobic. În timp ce vă aflați în aceste spații, eliberați-vă mental și emoțional prin aplicarea Breathe.

6. Blocat intr-un ghișeu, birou mic sau cub? Este ușor și convenabil s plasati doar o picătură de Breathe în palmă, frecați palmele și respirați profund din măinile dvs. Sprijinirea căilor respiratorii sănătoase vă va imbunătăți concentrarea.

7. Fixare cameră de cămin din colegiu. Camere de cămin din colegiu nu sunt cunoscute pentrudjmogiunea lor mare sau infățișarea aerisită luminată. Atunci cănd combinați un coleg de cameră "pentru prima dată pe cont propriu" cu preferințele necunoscute de gătit, haine de antrenament transpirate, sau obiceiurile de igienă interesante, Breathe este extraordinarul egalizator și prietenul dvs. cel mai bun.

8. Este un zoo aici! Stând acasă la cinema, cu animale de companie ale altcuiva (cu aroma lor, scuamă sau mirosul de mucegai) nu trebuie să fie o problemă. incercați să frecati Breathe pe piept și sub nas inainte de a intra într-o casă plină cu animale de companie. Extraordinar și pentru rulote mucegăite.

9. Impuls pentru puterea creierului. Amestecul Breath Respiratory conține utO ese de eucalipt, care este cunoscut pentru a ajuta la stimularea activității mentale și tre, mintea dvs. Uleiurile pul efice de mentă, lămâie și Melaleuca sunt toate incluse in Breathe și sunt perf e dacă vă simțiți in forină.t :41.

10. Una din trucurile mamei. Puneți căteva picături pe perna oricărui copil care are nillSie de Breathe, dar refuză să aplice uleiul. Uleiul ajută să le distragă atenția de la orice motiv, din cauza căruia nu pot dormi, și ajută la menținerea respirațiel. Ah, și avantajul suplimentar este faptul că mama și tata se odihnesc de asemenea!

11. Un alt instrument in arsenalul de distrugere a obiceiurilor. Depășirea obiceiurilor sacaitoare este puțin spus dificilă. Ocazional efecte secundare persistente afectează respirația. Amestecul Breathe Respiratory va va ajuta să luptati cu obiceiurile proaste prin sustinerea unei respirații mai ușoare menținând în același timp sănătatea pulmonara și a gătului.

12. Un duo dinamic. Puneți o picătură de Breathe pe filtrul aparatului CPAP pentru mai mult sprijin in timpul nopții. Chiar și fără un aparat CPAP este bine să păstrați o sticlă cu roll-on cu Breathe in apropiere pentru a glisa pe piept și sub nasul oricărei persoane care vă tine treaz din cauza sforăitului.

13. Ajutor pentru căile respiratorii când aveti plcioare reci în timpul iernii. 0 modalitate populară de a încălzi degetele mari de la picioareIn timpul iernii este de a incălzi un sac de pânză (umplut cu orez sau boabe de porumb alimentar) In cuptorul cu microunde și așezați-I la picioarele patului pe timp de noapte. Adăugli cateva picătud, e Breathe pentru a transforma intr-o experiență aromaticăliniștitoare, dezfundănd, de asemenca, căile respiratorii.

14. Fără accesorii. Dispersia este minunată, dar atunci când nu aveți un dispenser la îndemână, p ' și simplu adăugați o picătură de Breathe și una de tărnăie in palmă. Apoi, faceți un Rumn cu o mică deschidere d as uleiurilor și inspirați prin pumn. Această tehnică simplă face minuni !

15. Casa unei revigorată a unei persoane în vărstă. Haideti să recunoastem că pe măsură ce îmbatranim, energia și pasiunea noastră de a face lucrurife proaspete/curate si revigorante poate scădea. Un centru ngrijire bătrăni sau o casă de odihnă nu trebuie să și miroasă ca unul. Prin simpla dispersare de Breathe, puteți schimba întregul sentiment al locului - și puteți creea o experiență mult mai plăcută atât pentru locuitori cât și pentru vizitat

PHARMA-13055-bre15L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.